Fri fragt ved køb for mere end 499,-

Vinhuset


Galic er en moderne vingård, der har forpligtet sig til at producere vin af høj kvalitet på 60 ha af deres egne vinmarker med en produktionskapacitet på op til 630.000 liter. Uanset hvor imponerende disse tal og succeser er, så er Galic også af den opfattelse, at de tilhører et sted, hvor kærlighed fødes, lidenskab vågner op og legender skabes.

Hver høst, hver vingård og enhver idé er en ny begyndelse for Galic, en ny søgen efter kvalitet. Som Marquis Piero sagde: ‘Gamle rødder spiller en vigtig rolle i vores arbejde, men har aldrig været en grænse for vores innovative ånd’. Galic har foretaget yderligere investeringer, der er vigtige for produktionen af ​​kvalitetsvine på vingården i Kutjevo. Dette som er en del af familiens historiske arv. Josip Galić udtrykker sin lidenskab for vinproduktion ved konstant at lede efter forbedringer på forskellige områder. Det er på grund af dette, at Galic gennemfører kontinuerlige eksperimenter på deres vinmarker og kældre med valg af oprindelige druekloner.

I årenes løb har Galic vist, at Slavonia har et stort potentiale for produktion af internationale kvalitetsvine af høj kvalitet, der giver afkald på elegance og forfining, samtidig med at de opretholder deres oprindelige karakter. Selvom Galic har et omfattende vinarkiv, har de stadig en lang vej at gå, da de har en mission, der endnu ikke er fuldført. Dette inspirerer dem til at demonstrere deres enorme potentiale på deres vinmarker, og til at kombinere alt, hvad de kan for at gøre nye opdagelser med arven fra smagene fra Slavonia, herunder dens tradition, kultur, landbrug og kunstnerisk og litterær identitet .’- Josip Galić

Vin fra Kroatien


Kroatien er fra naturens side et særdeles smukt land. Den kroatiske kyst langs Adriaterhavet med smukke byer som Split og Dubrovnik behøver ikke nærmere introduktion, og længere inde i landet finder vi de dinariske alper, store floddale og frugtbart landsbrugsland. Der dyrkes velkendte druer og mere end 100 indfødte sorter, og der er ingen grund til at lade sig skræmme væk, måske kun af navnene.

Man har dyrket vin på disse kanter i årtusinder, under skiftende indblanding udefra, fra østrigere, venetianere, byzantinere, romere, grækere, illyrere. Kroatien var frem til 1991 en del af Jugoslavien, og dengang var det statslige kooperativer, der satte dagsordenen og bulkvin, der var hjørnestenen i produktionen. Det begyndte så småt at ændre sig med landets selvstændighed og en liberalisering af landbruget i 1990´erne, og med Kroatiens indlemmelse i EU i 2013, er alle forudsætninger for at indtage den europæiske vinscene til stede. Efter lang tids frost og et lumsk forår skinner sommersolen langt om længe på den kroatiske vinbranche.

Køhler Vine ApS
CVR: 41526742
Admiraltoften 23
8660 Skanderborg
Mobil: +4540444520
salg@koehlervine.dk

Alle priser i DKK inkl. moms.